Pierwsza Polska - Przychodnia Internetowa - Forum
Tarczyca - Wersja do druku

+- Pierwsza Polska - Przychodnia Internetowa - Forum (http://przychodnia.pl/mybb)
+-- Dział: Pytania Do Lekarza (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Dział: Pytania do Internisty (/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Wątek: Tarczyca (/showthread.php?tid=2882)



Tarczyca - kasia83 - 05-02-2018 21:44:02

Witam. Od dłuższego czasu męczy mnie bardzo dużą senność i zmęczenie . Bardzo dużo śpię. Utrudnia mi to funkcjonowanie. Podstawowe wyniki ( morfologia cukier )) są w normie. Zrobiłam również badania pod kontem tarczycy. Niby wyniki mieszczą się w normie ale czy na pewno tarczyca funkcjonuje prawidłowo.??
TSH 1,65 (norma 0,3- 3,6)
Ft3 3,53 (norma 2,2 -4,20
Ft4 0,87 norma 0,80-1,70)